Vår hovedsponsor

Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Våre flinke rådgivere gir god, personlig rådgivning. Banken gir gaver og sponsorstøtte til allmennyttige formål og bidrar til lokal vekst og utvikling, slik at våre lokalsamfunn er gode steder å bo og leve. Vi skal være en bank du kan stole på – både i dag og i fremtiden.

Hos Jaktia Jessheim finner du alt du trenger til dine turer i naturen, enten du er jeger, fisker eller fjellentusiast. Vi har egne børsemakere, og butikkpersonale med langt over 100 års erfaring fra jakt, fiske og friluftsbransjen. Våre 1500 m² har et enormt utvalg, i alle prisklasser. Sammen hjelper vi deg å finne det utstyret som passer nettopp dine behov.

Samarbeidsavtale med Jaktia Jessheim

24. Aug, 2022

RHK sine medlemmer får:
* 15% rabatt på bekledning, skotøy, fiske- og hundeutstyr, fra veiledene priser (unntak av tilbudsvarer)
* 10% på jakttilbehør, fra veiledene pris (unntak av tilbudsvarer, elektronikk og våpen)


Det er en forutsetning at du kan fremvise medlemskort (min side nkk.no) og er medlem i kundeklubben Club Jaktia

Kopier linken medlem og bli medlem av Club Jaktia https://www.jaktia.no/club-jaktia

Norhunt ble etablert i 2016, men ideen startet allerede i 2014. Ideen var en forretning/børsemakerverksted med fokus som spesialforretning med børsemakerverksted for jegere, villmarkinger og friluftsfolk!.

Vi skal holde høy Service, Kvalitet, Kunnskap og veiledning. Vi etterstreber å alltid være der for våre kunder gjennom hele prosessen om det skulle være nytt våpen, ny optikk eller for utbedringer/reprasjoner av ditt eksisterende våpen.

God service – topp kvalitet – konkurransedyktige priser, det er noen av hovedfaktorene vi ønsker å etterleve i hund- og kattesegmentet.

 Vi har vokst opp med trekk / jakthunder, og alltid hatt en genuin interesse for hunder. Deres evner slutter aldri å imponere oss uansett hvilken «arena» de er på. Interessen startet tidlig som friluftsliv med hund. Alltid en god «kompis» på tur, både på fjellet og i skogen. Frisk luft med firbente gir ekstra energi og glede. DYREFOR.no er eid av Industrispesialisten AS. Gled deg over din firbente venn! – Velkommen!

Share this page